fbpx

Tempo Fagdag: Røros

Ansvarlig

Tempo
Dato: 03. Oct 19

Torsdag 3. oktober
På Ungdommens Hus Røros
Kl. 13:30-18:00
En fagdag for ung og voksen

Gratis for medlemmer av Tempo (innmelding er kostnadsfritt og gjøres på tmpo.no)
Påmeldingslink: https://forms.gle/psGguRuohe67YfQP6
——-
Program:

14:00-15:30:
Sponsor og merkevarebygging
– Fredrik Rørstad Lillegraven, Markedsansvarlig i Pstereo

Sponsorvirksomhet til festivalmarkedet har vokst de siste årene og merkevareaktivisering står sentralt for å skape engasjement hos publikum. Begge parter forventer å oppnå ønsket effekt i et profesjonelt samarbeid. Mulighetene er mange og konkurransen mellom sponsorer er blitt tøffere.
Hvordan skille seg ut og skape et fruktbart samarbeid? Hva vekker interesse og nysgjerrighet i en potensiell samarbeidspartner? Bli med på reisen fra første kontakt til avtaleinngåelse.

16:30-18:00:
Bookingkurs (Hovedsakelig for artister og booking-agenter)
– Markus Sletten, Agent, Polar Artist AS

Lær å booke for ditt eget band!
Spiller du i band og er klar for å ta musikken med ut av øvingslokalet? Da er dette et kurs du ikke bør gå glipp av!
Kurset holdes av Markus Sletten som jobber til daglig som bookingagent i Polar Artist og bookingsjef i Trondheim Calling. Han har tidligere erfaring fra Studentersamfundet i Trondheim og UKA.
Kurset vil omhandle bookingprosessen i sin helhet; fra den første henvendelsen til turnébooking, kontraktskriving og økonomi.
——-
Tempo er et medlemsbasert kompetansesenter for musikkmiljøet i Midt-Norge og jobber for å bedre rammebetingelser for miljøet. Dette gjøres gjennom kurs, workshops, rådgivning og ved å tilgjengeliggjøre informasjon om musikkfeltet. Med nesten 700 medlemmer er Tempo en viktig aktør for samspill og kompetanseheving innen musikkfeltet. Tempo står også bak større prosjekter, som for eksempel Trondheim Song:Expo – en av verdens største låtskriversamlinger.

Tempo skal styrke helheten av musikkfeltet gjennom en rekke kompetansebyggende tiltak. Herunder veiledning, kurs, workshoper, nettverksarenaer samt ved å tilgjengeliggjøre informasjon og fagstoff på feltet.