fbpx

Pitchekurs – Vibeke Hay Wold

Sted

Pir 2, 13A, 7010 Trondheim
Dato: 27. Aug 19

Hvordan skrive en god pitch?
med Vibeke Hay Wold

Tid: Tirsdag 27.august kl 18:00
Sted: Musikkbyen Trondheim,
pir 2, 13A, kai 9, 7010 Trondheim
Påmelding: https://forms.gle/wtSnKCo75kfhy5RX7

I løpet av den neste måneden har både Trondheim Calling og By:larm søknadsfrist for demoband som ønsker å spille til vinteren! Søknadene krever en pitch av bandet i tillegg til demo. Hvordan bør du legge opp søknaden for å skille deg ut i mengden? Hva er lurt å ta med, og hvilken informasjon er irrelevant for juryene som skal vurdere søknadene? Dette kan Tempo hjelpe deg med.

Velkommen til innføringskurs og veiledning av Vibeke Hay Wold. Dette kurset egner seg for alle i musikkbransjen, både musikere, arrangører, plateselskap, agenter og managere.

Frister:
Trondheim Calling 1.september
By:larm 16.september

VIBEKE HAY WOLD
Vibeke Hay Wold jobber som bookingagent i Polar Artist, der jobber hun med band som bl.a Spidergawd, Rasmus & Verdens Beste Band, Valkyrien Allstars, JONOLAV, Company Ink, Bokassa og Sibiir. Hun er også manager for Spidergawd, og projektleder for Trondheim Calling.

Vibeke har en BA (hons) i fashion fra Arts Institute at Bournemouth, UK, men gikk raskt tilbake til musikkbransjen hvor hun har vært trofast siden tidlig 2000.
Siden da har hun bl.a vært bookingansvarlig på Blæst, jobbet med festivaler som Pstereo og Trondheim Calling og som produsent for en rekke større produksjoner.