fbpx

FORSTERKNING AV AKUSTISKE INSTRUMENTER

Dato: 05. Aug 20

Kulturrom og Tempo inviterer til workshop om forsterkning av akustiske instrumenter.

Forsterkning av akustiske instrumenter byr på utfordringer som kan sette mange lydteknikere på prøve. Også akustiske musikere, med stort fokus på sin egen klang, kan møte problemstillinger og frustrasjoner når forsterkningsteknikk må benyttes. Denne workshopen skal belyse disse utfordringene.

Asle Karstad deler erfaringer og metoder og tar for seg hvordan forsterkning kan skille seg vesentlig fra opptaksteknikker. For akustiske instrumenter generelt, og resonerende instrumenter spesielt. Dette vil være en workshop både for erfarne lydteknikere og musikere som er interessert i forsterkning av instrumentet sitt.

Asle Karstad har i sitt mangeårige arbeid som lydtekniker hatt stort behov for å finne gode måter å arbeide med akustiske instrumenter. Han har brukt sine samarbeid med ensembler som Trondheimsolistene, Oslo Filharmonien, Kringkastingsorkesteret og Det Norske Kammerorkester som forskningsarena. Utøvere som Henning Kraggerud og Annbjørg Lien og instrumentmaker Harald Lund som inspirasjonskilder og sparringspartnere i prosessen mot å beskrive hva som skjer når man vil forsterke akustiske instrumenter.

Sted: Dokkhuset Scene, Dokkparken 4
Tid: onsdag 5.august klokken 18:00-21:00

Det tas forhåndsregler for smittevern.

Det er gratis å delta og påmelding finner du her: https://no.surveymonkey.com/r/Akustiske-instrumenter

Det er bindende påmelding og kun plass til 30 deltakere per workshop.