fbpx

BEDRE DIGITALE MØTER

Dato: 25. Jun 20

Bli trygg på å fasilitere digitale møter og workshops!
Vi inviterer til spesialtilpasset webinar for frilansere i musikkfeltet med RemoteWork.no

Gratis. Påmelding kreves. Begrensede antall plasser!
Lenke sendes ut noen dager i forkant av kurset.

Meld deg på her: https://forms.gle/2EWfcS2jQWVTANFSA

Kreativ problemløsing krever både engasjement og fullt fokus. Derfor samles man til møter eller workshops med godt energinivå, whiteboards, post-its, en kreativ prosess, og gjerne en dyktig fasilitator.

I overgangen til hjemmekontor har mange innsett at det er vanskelig å skape engasjement og god samhandling i det digitale rom. De aller fleste videomøter er dølle affærer der lite blir gjort, og den felles konteksten man får foran et whiteboard – eller rundt et bord – forsvinner. Heldigvis trenger det ikke være slik!

I dette webinaret demonstreres det live hvordan man kan gjennomføre engasjerende digitale workshops internt. Lær hvilke verktøy som gjelder, og hvilke best practices du bør følge for å få frem workshopstemningen og skape rom for kreativitet selv om alle deltakerne sitter på hvert sitt kjøkkenbord.

Webinaret er en smakebit av kurset RemoteWork leverer, og inneholder en kombinasjon av korte leksjoner, gruppearbeid og refleksjonsoppgaver.

Les mer om RemoteWork her: https://remotework.no/

Alle deltakere vil i etterkant av webinaret få et tilbud om å melde seg på et 2- dagerskurs med 15% prisavslag for kurs i august og september.

Om foredragsholder:
Eirik Haddal
– Jeg har bakgrunn fra Kaospilotene og Business Studies & Psychology fra Roskilde Universitet, samt erfaring som curriculum designer for La Universidad del Medio Ambiente. Jeg tror på å knytte folk sammen, mestre meningsfulle oppgaver i fellesskap, og dele ressurser som fremmer tilgang over eierskap.

– Når jeg ikke kurser i RemoteWork, jobber jeg som sponsoransvarlig i Trevarefest i Henningsvær.

Fun fact om meg:
– Jeg har aldri sett Ringenes Herre.