fbpx

Arrangørsamling på Tyven

Ansvarlig

Tempo

Sted

Dronningensgate 11, 7011 Trondheim
Dato: 19. Feb 19

Tirsdag 19.februar inviterer Tempo til sponsorkurs og søknadsskrivings-kurs på Tyven.

Program:
17:30-18:15 Søknadsskriving
18:30-20:00 Sponsorkurs
20:00 —-> Mingling

Påmelding her:

 

SPONSOR-KURS
Hvordan skape et fruktbart sponsorsamarbeid?
Sponsorvirksomhet til festivalmarkedet har vokst de siste årene og merkevareaktivisering står sentralt for å skape engasjement hos publikum. Begge parter forventer å oppnå ønsket effekt i et profesjonelt samarbeid. Mulighetene er mange og konkurransen mellom sponsorer er blitt tøffere.

Hvordan skille seg ut og skape et fruktbart samarbeid? Hva vekker engasjement og nysgjerrighet i en potensiell samarbeidspartner? Bli med på reisen fra første kontakt til avtaleinngåelse.

Kurset holdes av Fredrik Rørstad Lillegraven som er salg- og markedsansvarlig i Pstereo. Tidligere daglig leder i humorbyrået iStage Entertainment i Oslo med vekt på management og artistformidling. Før dette storkundeansvarlig i IT bransjen og studerte markedsføring på BI i Trondheim.

SØKNADSSKRIVING
Norsk Kulturråd har søknadsfrist 5.mars for forskjellige støtteordninger som arrangørstøtte, musikere og musikkensembler.

Tempo arrangerer derfor søknadskurs torsdag 19.februar for alle aktører innenfor musikkbransjen. Vi kan hjelpe deg med alt søknadsrelatert, fra budsjettering til prosjektbeskrivelser.
 
Kurset holdes av Are Bergerud, daglig leder i Tempo og foredragsholder innenfor temaet hos Norske konsertarrangører.