fbpx

WHAT NEXT?


Er du mellom 17 og 25, lager musikk og ønsker å ta steget inn i musikkbransjen?
What Next? er et verksted for unge musikere som ønsker å ta steget inn i musikkbransjen. Gjennom to dager får du lære om forskjellige temaer som søknadsskriving, sosiale medier, booking med mer. Temaene tilpasses det du har behov for å lære. Helgen blir ledet av mentorene Tatiana Palanca (Miss Tati) og en lokal mentor ✨

Meld deg på her: forms.gle/m4uoDcwN3KDnAyPb8

Frist for påmelding 31. mars


Tatiana Palanca (aka Miss Tati) startet sin musikalske karriere som korist for blant andre Kakkmaddafakka, Datarock og Superfamily. Hun har også opptrådt som Miss Tati på scener og festivaler både i Norge og internasjonalt. I 2019 startet en ny epoke i Tati sin karriere i form av prosjektet Angola70 – et 11-persons storband som spiller det beste av angolansk popmusikk fra 70-tallet!

I tillegg til å jobbe som utøvende artist er hun er aktivt interessert i bransjen og deler av sine erfaringer fra en myldrende kulturliv og har erfaring med å jobbe med unge utøvere innen mange sjangre.


Workshopen arrangeres av Samspill International Music Network og Tempo.