fbpx

WORKSHOP: BEDRE DIGITALE MØTER


Lær deg å holde engasjerende digitale møter og workshoper!

Dato: Onsdag 10.februar

Tid: 12:00 – 13:00

Enten du skal samarbeide om låtskriving, koordinere digitale konserter eller legge en strategi for tiden etter pandemien, er det Zoom, Teams og Hangouts som gjelder om dagen. I samarbeid med RemoteWork.no gir Musikkhjemmekontoret deg en gratis innføring i ferdighetene og verktøyene du trenger for å gjennomføre engasjerende digitale møter og workshoper – med fokus på kreative prosesser.

Klikk her for å delta på Facebook-arrangementet!

Webinaret sendes direkte på Musikkhjemmekontorets Facebook-side klokken 12:00 og ledes av Eirik Haddal fra RemoteWork.no.
Det blir mulig å stille spørsmål underveis.

Musikkhjemmekontoret er en felles ressursside for musikkfeltet under situasjonen rundt covid-19. Vi har forsøkt å gjøre veien kort til konkrete svar og nyttige ressurser, alt på ett sted. Nytt innhold legges til fortløpende.
Musikkhjemmekontoret er laget av Musikkontorene i Norge: Brak, STAR, ØKS, Tempo, Sørf, MØST og RYK og utformet i samarbeid med organisasjoner og musikkbransje.