fbpx

Ny daglig leder i Tempo


Vi er stolte av å kunne presentere Per Jørgen Pedersen som ny daglig leder i Tempo.

Om Per Jørgen

Per Jørgen Pedersen har lang fartstid i musikkbransjen og har de siste årene jobbet som head of digital og head of physical hos Universal Music Norway. Helt fra første jobben i platebutikk på nittitallet har det vært musikk som har vært viktig.

Avtroppende daglig leder, Are Bergerud gir seg etter seks år i organisasjonen.

Det har vært seks fantastiske år, hvor jeg har lært mye og føler jeg har fått være med å bidra til å bygge et sterke regionalt musikkliv. Jeg kommer til å savne arbeidet, kollegaer og vennene jeg har fått gjennom Tempo, men føler også at dette er riktig tidspunkt for å gi stafettpinnen videre. Nå gleder jeg meg til å jobbe sammen med Per Jørgen frem til nyttår og nye utfordringer etter det.

Styreleder Therese Østby Haugen har stor tro på den nye lederen.

Vi i styret er meget fornøyd med ansettelsen. Vi mener Per Jørgen vil fortsette å ta Tempo til nye høyder, og videreføre arbeidet med å profesjonalisere bransjen i alle ledd. Musikkbransjen er stadig i endring, og står foran store utfordringer per dags dato. Per Jørgen har allerede jobbet i et felt som har vært i stor utvikling de siste tiårene. Vi mener han er riktig person til å følge opp organisasjonens målsetninger også gjennom en vanskelig periode på en flott og kreativ måte.

Vi har stilt Per Jørgen noen spørsmål, så du kan bli bedre kjent med han:

Hva ser du mest frem til å jobbe med i Tempo?

Etter mange år med jobb fra Oslo gleder jeg meg til å nå jobbe fra Trondheim med musikknæringen her og resten av regionen. Tempo har flere spennende prosjekter som har fokus på bredden i musikkfeltet. En av verdens største låtskriversamlinger Song:Expo som pågår akkurat nå (digitalt, så følg med der!) og samlokaliseringsprosjektet Musikkbyen Trondheim som samler aktører og kompetanse fra bransjen på en plass. Alle disse prosjektene og flere ser jeg frem til å sette meg inn i og videreutvikle sammen med det fantastiske Tempoteamet og miljøet i regionen.

Hva tenker du om musikklivet i regionen?

Jeg synes musikklivet i regionen har hatt en positiv utvikling de siste årene, i tillegg til de tidligere nevnte prosjektene har det vært en oppblomstring av arrangører og nye klubbscener, i tillegg til et bredt festivalutvalg. Alt dette gjør regionen til et attraktivt sted som innehar mye talent og bransjekompetanse. Satsningen til Tempo og ikke minst Trondheim Calling de siste årene syns på regionens musikkliv!

Hvilken musikk hører du helst på om dagen?

Etter å ha jobbet med musikk i over 20 år har jeg blitt mottakelig for de fleste sjangre og er veldig glad i å oppdage ny musikk. I år er et av høydepunktene den siste Lemon Twigs utgivelsen Songs For The General Public som er en topp blanding av glam/pop/psykedelisk/indie rock. I det siste har også Gene Clarks mesterverk No Other fått en del runder på platespilleren.

Kontaktinfo

Påtroppende daglig leder, Per Jørgen Pedersen, 936 59 231, perjorgen@tmpo.no

Avtroppende daglig leder, Are Bergerud, 450 55 950, are@tmpo.no

Styreleder, Therese Østby Haugen, 411 23 125, therese@tmpo.no