fbpx

Jørgen Norby er ny prosjektansvarlig i Tempo!


Jeg heter Jørgen Norby, men vennene mine kaller meg Jørra. Over middels interessert i musikk, og høsten 2019 leverte jeg min masteroppgave i musikkteknologi, med spesialisering innenfor musikkproduksjon og låtskriving. Ved siden av jobben min i Tempo er jeg arrangementsansvarlig i styret til AKKS Trondheim, samt teknisk ansvarlig for AKKS Trondheims øvingslokaler. Som musiker er jeg vokalist og gitarist i Obzene, men fremover har jeg også lyst til å produsere og mikse for andre band og prosjekter. Av tidligere prosjekter var jeg teknisk ansvarlig for Stokkøya 2019, NK teknisk ansvarlig på Trondheim Calling 2020 og prosjektkoordinator for Musikkbyen Trondheim Studioby. I Tempo vil jeg fortsette som koordinator for Musikkbyen Trondheim og teknisk ansvarlig i Song:Expo.

Hva ser du frem til å jobbe med i Tempo?
I Tempo ser jeg frem til å gi veiledning, jobbe med spennende prosjekter og ha en direkte innvirkning på kulturlivet i Norge. Det finnes utrolig mange dyktige musikere i Midt-Norge og jeg er stolt av å få være en del av musikklivet i regionen.

Hvilken musikk lytter du helst til om dagen?
Om dagen hører jeg mye på progressiv og post metal, men har også en interesse for klubb og elektronisk musikk. Jeg har generelt en forkjærlighet for musikk med store lydbilder!