fbpx

Emma Stormo Andersson er praktikant hos Tempo!


Jeg heter Emma og har praksisplass hos Tempo og Musikkbyen Trondheim. Jeg har en bachelorgrad i Music Business Management fra Høgskolen i Innlandet, samt et semester fra University of West-London, College of Music. Nå tar jeg en master i Entreprenørskap, Innovasjon og Samfunn på NTNU.

Hva skal du jobbe med mens du er her?
I løpet av min praksis hos Tempo og Musikkbyen Trondheim skal jeg (prøve) å finne ut hvor stor betydningen av samlokaliseringen (Musikkbyen Trondheim) har vært for aktørene som er her, samt hvilket potensiale som er her, men som ikke blir benyttet. I tillegg til praksisen håper jeg å få være med på andre prosjekter og bli kjent med kule folk, musikk- og bransjefolk er de beste menneskene. Har en følelse av at det er masse kunnskap her på huset, så jeg må passe på å utnytte meg av det mens jeg er her.

Hvilken musikk lytter du helst til om dagen?
Forferdelig vanskelig spørsmål. Min daglige spilleliste er en god blanding av stort sett norske band og artister. Jeg er skikkelig fan av The Dogs, i fjor brukte jeg nesten alt jeg hadde av sparepenger på å reise rundt og se deres konserter. Er også veldig fan av Spidergawd, og gleder meg som en liten unge til Dogs og Spidergawd skal spille sammen i Oslo i januar (håper Covid-19 har tatt seg en bolle da).