fbpx

KORONAVIRUSET


Det kommer stadig ny kunnskap om koronaviruset (covid-19), og situasjonen endrer seg raskt. Som et generelt råd anbefaler vi alle våre medlemmer om å følge med på oppdateringer fra kommunale helsemyndigheter og Folkehelseinstituttet (FHI) vedrørende smittevern.

Det er allerede tydelig at musikkbransjen, med sine arrangementer og mange frilansere, er økonomisk utsatt i denne situasjonen. Under har vi samlet noen linker som kan være til hjelp for de fleste aktører i musikkfeltet.

Er du usikker på hvem du skal ta kontakt med, trenger du en sparringspartner i vanskelige avgjørelser eller ser at du står ovenfor økonomiske utfordringer er det selvfølgelig bare å ta kontakt med oss!
Tempo har taushetsplikt etter samtaler med medlemmer.

Norske Konsertarrangører:
Er du arrangør kan vi anbefale deg å følge med på oppdateringene til Norske Konsertarrangører!
www.konsertarrangor.no/nyhetsarkiv/2020/oppdatert-informasjon-om-koronaviruset

Creo:
Er du frilans musiker eller tekniker anbefaler vi deg å følge med på oppdateringene til Creo!
www.creokultur.no/nyheter

GramArt:
Er du artist anbefaler vi deg å følge med på oppdateringene til GramArt!
www.gramart.no

Folkehelseinstituttet: 
www.fhi.no