fbpx

Frilansdag


Tempo inviterer frilansere til en informativ og lærerik dag.

Tirsdag 21.april
10:00-16:00

Tema for dagen er hvordan man kan organisere seg og hvilke trygderettigheter man har som frilanser som sykepenger, foreldrepenger og dagpenger. I tillegg blir det kurs i hvordan man fyller ut skattemeldingen, samt en speedmeeting der man kan booke møte med utvalgte mentorer som har forskjellig erfaringer som frilansere. Tempo stiller med gratis lunsj 🙂

PROGRAM

10:00-10:30 – Registrering og Kaffe
10:30-11:00 – Erfaringer som frilanser – Ida Henriette Olsen – ELIDA
11:00-12:30 – Skattemeldingskurs – Ørnulf Lindseth, Optimal
12:30-13:00 – Lunsj (Tempo ordner)
13:00-14:00 – Speedmeeting
14:00-15:30 – Trygderettigheter – Espen Eldøy, CREO

Påmeldingsskjema:
https://forms.gle/UJUy4EDnNSo53fjZ8

IDA HENRIETTE OLSEN
Ida Henriette Olsen har jobbet frilans som tekniker, turneleder, scenemester og produsent siden 2006. Hun startet ENK i 2006, og jobbet frilans i mange år, før hun ble ansatt i Trondheim Lyd. Nå er hun ansatt i eget AS, Elida Productions, som hun driver sammen med Eli Krogstad. Ida har gjennom de siste årene lært mye om forskjeller på det å være ansatt, ha eget ENK og det å drive eget AS.

SKATTEMEDLINGSKURS
Ørnulf Lindseth regnskapsfører fra Optimal Regnskap viser deg hvordan du skal levere skattemeldingen. Hovedsaklig for enkeltpersonsforetak.

SPEEDMEETING
Møt en frilanser og book speedmeeting med Ida Henriette Olsen (produsent), Oda Sofie Aaring (produsent), Vibeke Hay Wold (Agent, promo), Espen Eldøy (Trygderettigheter) og Ola Kvernberg (artist). Merk av i påmeldingsskjemaet hvilke(n) frilanser du vil møte.

TRYGDERETTIGHETER
Espen Eldøy (jurist i Creo) gir en introduksjon til selvstendig næringsdrivende og frilanseres trygderettigheter, med særlig fokus på sykepenger, foreldrepenger og dagpenger.