fbpx

Tempo Fagdag Namsos


Tempo fagdag Namsos

Fredag 1.november
Kl. 10:00-13:00

Gratis for medlemmer av Tempo (innmelding er kostnadsfritt og gjøres på tmpo.no)
Påmeldingslink: https://forms.gle/F22Mz8ssPAXSotg78
——-
Program:

10:00-11:30
Bookingkurs
– Markus Sletten, (Polar Artist AS)

Lær å booke for ditt eget band!
Spiller du i band og er klar for å ta musikken med ut av øvingslokalet? Da er dette et kurs du ikke bør gå glipp av!
Kurset holdes av Markus Sletten som jobber til daglig som bookingagent i Polar Artist og bookingsjef i Trondheim Calling. Han har tidligere erfaring fra Studentersamfundet i Trondheim og UKA.
Kurset vil omhandle bookingprosessen i sin helhet; fra den første henvendelsen til turnébooking, kontraktskriving og økonomi.

11:30-12:00
Pause

12:00-13:00
Turnéproduksjon
– Vibeke Hay Wold (Polar Artist, turneleder og manager for Spidergawd) og Oda Sofie Aaring (Produsent, Polar Artist og rådgiver i Tempo)

Lær å planlegge turneen din slik at den blir mest mulig effektiv, behagelig og økonomisk. Hva er lurt å tenke på når man skal velge ut band og crew? Hvilke reisemåter er mest tidseffektive og samtidig mest økonomisk?
De fleste band livnærer seg på live-spilling, det er derfor viktig at man turnerer slik at man kan være musiker så lenge man vil.
Vibeke Hay Wold har turnert i flere år som turneleder for Spidergawd, og har derfor lang erfaring i inn og utland. Oda Sofie Aaring har jobbet i flere år som produsent for Polar Artist og produsert tusenvis av konserter på vegne av Polar Artist sine band.