fbpx

SØKNADSFEST


Dato: Onsdag 2.oktober

Tid: 17:00 – 20:00

Sted: Rosendal Teater

15.oktober er søknadsfrist for Statens Kunstnerstipend i Kulturrådet. Det kan være ensomt å sitte alene i søknadsbobla, og i den forbindelse innreder Propellen Teater et av prøverommene sine på Bispehaugen til kontorfellesskap. Fra 30.september til og med 1.oktober er kontoret åpent fra 10:00-16:00. Alle kunstretninger er velkommen.

Onsdag ettermiddag, 2.oktober, fra klokken 17:00-20:00 blir det arrangert informasjonsmøte om statens kunstnerstipend i samarbeid med Kulturrådet, Rosendal Teater, DansIt og Tempo.

Representant for musikkfeltet er Petter Vågan. Petter Vågan er en allsidig artist og musiker bosatt i Trondheim. Han innehar en utøvende master fra jazzlinja på Institutt for Musikk, og er bandleder for popbandet The Fjords.

Send mail til propellenteater@gmail.com for påmelding.