TEMPO PÅ MOLDEJAZZ


Tempo har nylig fått mandat og midler til å flytte inn i Møre og Romsdal. Tempo er et kompetansesenter for musikk som jobber med profesjonalisering og næringsbygging i feltet. Kort sagt; Tempo hjelper deg med å gjøre musikken mer lønnsom.

Sammen med Moldejazz presenterer Tempo to kurs. Begge er gratis.

Tempo er tilstede på Moldejazz. Ta kontakt!

tmpo.no

Min karriere i tall, med Silje Halstensen (Bendik)
Tirsdag 16.07 13:30 / Bar A (Scandic Alexandra) / Gratis
Det kan være vanskelig å drive egen artistkarriere, spesielt den økonomiske delen er en utfordring for mange. Hvilke utgifter må man regne med? Hvilke utforutsette utgifter kan man støte på? Hva er det verdt å bruke penger på, og hva kan man vente med?
Silje Halstensen, også kjent som Bendik, drev sin egen artistkarriere i mange år før hun fikk manager og representasjon. I dette foredraget, som for første gang ble presentert på Trondheim Calling i år, vil hun dele av sine erfaringer og gi en helt unik innsikt i alle de ulike sidene av en artistkarriere.

 

Søknadshjelp, med Are Bergerud (Tempo)
Onsdag 17.07 13:30 / Bar A (Scandic Alexandra) / Gratis
Tempo holder ofte søknadskurs og -veiledning for alle aktører innenfor musikkbransjen. Vi kan hjelpe deg med alt søknadsrelatert, fra budsjettering til prosjektbeskrivelser.
Kurset holdes av Are Bergerud (daglig leder i Tempo). Han har lang erfaring innenfor søknadsskriving både for utøvende kunstnere og arrangører innenfor musikkfeltet.
Etter en innføring i noen sentrale tips og triks for søknadsskrivingen har du muligheten til å få en-til-en veiledning av Are. Gjerne ta med deg et førsteutkast eller forbered noen spørsmål.
Hold deg oppdatert på kommende søknadsfrister innenfor kulturstøtte på tmpo.no.