PSEMINAR 2019 – (Utsolgt)


Under Pstereo 2019 arrangeres Pseminar 2019! Pseminar er en møteplass for hele musikk- og kulturfeltet i Midt-Norge. På tampen av en innholdsrik festivalsommer og med lokalvalg rett rundt hjørnet, samler vi bransjen for debatt, diskusjon, faglig påfyll og en god dose inspirasjon.

Pseminar arrangeres av Pstereo, Tempo og Norske Konsertarrangører.

PSEMINAR 2019
fredag 16.august
kl 10:00 – 15:00
Sted: Pstereo, Grenaderen

Pseminar er nå fulltegnet, men hvis man vil kan man sette seg på venteliste ved å sende epost til renate@tmpo.no

Pseminar (inkl. lunsj) 150,-
Pseminar (inkl. lunsj) + fredagspass + gjesteområdet 1099,-
Pseminar (inkl. lunsj) + festivalpass + gjesteområdet 1949,-

Program:

10:00 REGISTRERING OG KAFFE

10:30 Å BRENNE – UTEN Å BLI UTBRENT
M/ TOR ÅGE EIKERAPEN, PSYKOLOG OG TIDLIGERE FESTIVALSJEF

Et foredrag om et helsefremmende arbeidsmiljø og et liv i balanse.

Arrangørfeltet er kjennetegnet av mange brennende idealister og flytende grenser mellom arbeid, fritid og privatliv. Arrangører er derfor sårbare når det kommer til utbrenthet og stress-relaterte helseplager. I dette foredraget vil du lære mer om hva som kjennetegner utbrenthet, og hva du kan gjøre for å kunne brenne – uten å bli utbrent.

Psykolog Tor Åge Eikerapen har selv over 10 års erfaring som festivalleder, og har tidligere vært inhouse kursholder for Norske Konsertarrangører. Tor Åge er spesialist i organisasjonspsykologi og jobber nå som konsulent innenfor organisasjon og ledelse. Han holder over 100 foredrag i året og er en av landets mest brukte foredragsholdere innenfor organisasjon, psykologi og ledelse.

 

11:30 LUNSJ

 

12:00 MARKEDSFØRING OG MERKEVAREBYGGING
M/ LARS TEFRE BAADE, THE OSLO WAY

Det er stadig viktigere å skille seg ut i mengden. Med økt konkurranse, er det viktig å kunne kommunisere hva som gjør akkurat ditt arrangement spesielt. Entering Lars:

Lars er hjelperytter og kommunikasjonsrådgiver i The Oslo Way. The Oslo Way er et frittstående PR- og kommunikasjonsbyrå som kjennes for sin kreativitet, fleksibilitet og treffende strategiske rådgivning, kombinert med å bygge og posisjonere merkevarer innen musikk og kulturlivet.

Her jobber Lars fast med kunder som PiPfest, Kulturhuset, Youngs, Tons of Rock og Live Nation for å nevne noen. Lars har tidligere arbeidet som markedsansvarlig i Rockefeller/John Dee/Sentrum Scene og vært seniorrådgiver i Kulturmeglerne. Lars er solid på kommunikasjon, prosjektstyring, strategi/prosessarbeid og ideutvikling. Han har bred erfaring som arrangør, ledelse og festival. 

13:00 Debatt – Arrangørenes Fremtid

Trøndelag er de siste årene preget av vekst innen kulturfeltet. Publikumstilbudet er utvidet, kulturnæringen er i vekst og vi hører stadig flere suksesshistorier. Med dette momentet blir videre politiske føringer og satsning desto viktigere.

Trondheim og Trøndelag har de siste årene slått seg opp med et stort og variert arrangementstilbud. Med dette har Trondheim befestet seg som en viktig Europeisk kulturby.

En satsning på storkonserter og festivaler har ført til at Trondheim nå har Norges største utendørsarena i Granåsen. Spel, mat- og musikkfestivaler preger sommeren i Trøndelag.

Etter et steg tilbake i 2016 har også helårstilbudet av konserter utvidet.

Hvordan bygger vi videre på dette? Begynner det å nærme seg en metning på kulturmarkedet og ser vi nå en overetablering på sommerens konserttilbud?

I debatten stiller AP, Rødt, SV, KRF, Venstre og Høyre.