Skreddersydd program for unge, profesjonelle aktører i norsk musikkbransje


Nå kan du søke deg med på vårt Master-program!

Master er et skreddersydd ledelsesprogram for unge, dyktige og fremoverlente bransjetalenter i norsk musikkbransje. Programmet har som mål å ruste deg opp til å lede et selskap samt forvalte rettigheter og karrierer i Norge og internasjonalt. Vi søker etter de av dere som har ambisjon om å ta posisjon i dagens, samt være med på å definere morgendagens, musikkbransje.

Master består av inspirerende fagsamlinger samt individuell oppfølging over en periode på litt under ett år. Programmet har oppstart august 2019 og gjøres i samarbeid med de regionale kompetansesentrene for musikk: MøstØKSSørfStarBrakTempoKOFOR og RYK.

Søknadsfrist: 11. juni 2019 

Les mer om Masterprogrammet her!