fbpx

Kurs – Konsertarrangøren som arbeidstaker


Konsertarrangøren som arbeidsgiver

Trondheim og Trøndelag får stadig nye festivaler og arrangementer. Hvordan skal man ta vare på alle som jobber på festivalene? I leddet psykisk helse setter vi fokus på hvordan man som arbeidsgiver kan legge til rette for at ansatte ikke skal bli utbrent i en utsatt bransje.

Er det forskjellige regler for ansatte og oppdragstakere? Hvilke krav stilles til en konsertarrangør som arbeidsgiver? Hvordan sikre god HMS? På dette kurset tar Limita Lunde en gjennomgang av hvilke regler som gjelder.

Limita Lunde er daglig leder av Parkteatret Scene, har jobbet i Øyafestivalen i 15 år og sitter i styret til Norske Konsertarrangører. Hun jobber også som advokatfullmektig i advokatselskapet Bing Hodneland og er tilknyttet faggruppen IT og Media samt Arbeidsrett. Hun har spesialisering innen arbeidsrett og jobber med arbeidsrett, personvern og øvrig musikkbransjerelatert juridiske felt.

Torsdag 9.mai
kl 14:00-16:00
Musikkbyen Trondheim

Kurset er gratis for Tempo sine medlemmer.
Påmelding her: https://goo.gl/forms/5VkgvBjQYHm6I65J3