fbpx

VIL LEGGE TIL RETTE FOR REGIONAL VEKST I MUSIKKBRANSJEN


I går signerte vi avtalen som skal systematisere samarbeidet mellom de regionale kompetansesentrene for musikk og Music Norway!

For å sikre levende miljøer og vekst i verdiskapningen og sysselsettingen i distriktene er det sentralt å ha et felles møtepunkt for kunstnerisk eller faglig utvikling, uttaler Music Norway i pressemeldinga.

De påpeker at de regionale kompetansesentrene er aktørene som forvalter nettopp denne arenaen, og at fylkeskommunen er en sentral part.

Session, Mentor og Master er alle landsdekkende samarbeidsprosjekter som drives av de regionale kompetansesentrene og Music Norway. Les mer om dem her.

– Vi er jo allerede gode venner. Særlig gjennom prosjektene Mentor, Master og Session har vi gjort mye bra arbeid sammen. Denne avtalen danner et godt grunnlag for felles satsning videre. Dette styrker profesjonaliseringen av musikkbransjen og sørger for et styrket tilbud over hele landet, sier Are Bergerud, daglig leder i Tempo.

Les mer her!