TRONDHEIM CALLING – INSTA-TAKEOVER


Trondheim Calling tar over Tempo sin Instagram 17.januar 2019.

 

Torsdag 17.januar får vi følge Trondheim Calling sin kick off for frivillige og stab.
Trondheim Calling er en showcase festival som gjennomføres 31.januar-2.februar 2019.

Trondheim Calling er Norges største nasjonale musikkonferanse og Midt-Norges største musikkfestival i vinterhalvåret. Arrangementet hadde 1300 konferansedeltagere, over 100 artister og totalt over 8000 publikum i 2018.

Trondheim Calling består av to deler, en musikkfestival og en musikkonferanse.

Vårt hovedformål er å feire ny norsk musikk, vise fram artister som er på vei mot et gjennombrudd og heve kompetansenivået innen norsk musikknæring.

Historie

Trondheim Calling jobber for å heve regionens nasjonale og internasjonale aktivitetsnivå, kompetanse og omdømme innen musikkproduksjon.

Trondheim Calling har gjennom åtte utgaver utviklet seg fra å være et regionalt samlingspunkt, til å bli et arrangement som hele den nasjonale musikkbransjen deltar på.  Trondheim Calling drives av regionens musikkbransje i samarbeid med regionale og nasjonale virkemiddelorganisasjoner og med støtte fra blant annet Trondheim Kommune, Sør-Trøndelag Fylkeskommune, Norsk Kulturråd og Music Norway. Sammen har vi skapt bedre forutsetninger for musikknæringene utenfor hovedstaden, og skapt et nytt samlingspunkt for norsk musikkliv.

Blant artister som på tidlig stadier i karrieren har vist seg fram på Trondheim Calling finner vi nå etablerte artister som Highasakite, Bendik, Pom Poko, Broen, Ine Hoem, Autolaser og The Fjords.

Les mer om Trondheim Calling her!

Følg tempomidtnorge på Instagram for å få med deg Trondheim Calling insta-takeover!