fbpx

Praksisplass i Tempo: Emilie Wulff Skårild


Vi er så heldige at vi skal ha med oss Emilie på laget i fire uker. Hun skal være i praksis hos oss. Under kan du bli litt bedre kjent med Emilie gjennom et raskt intervju.

Navn: Emilie Wulff Skårild

Alder: 23

Utdannelse: Prosjektledelse Kunst og Kreativ Næring, Westerdals

Hva ser du mest frem til å jobbe med i Tempo?
Å jobbe under Trondheim Calling, det er alltid deilig å få kjenne på litt høyt tempo. Jeg gleder meg til det meste egentlig, men det er en liten stund siden sist festival så det blir bra. Struktur og organisering trives jeg med, også er det alltid gøy når noe oppstår som man må finne en løsning på. Håper også jeg kan jobbe litt med sosiale medier og markedsføring.

Hvilke poster på konferanseprogrammet til Trondheim Calling gleder du deg mest til?
Annonsering på Facebook og Instagram: For viderekommende. Uten at jeg er så veldig viderekommen – men jeg er veldig interessert i markedsføring og synes det er spennende!

Hvilken musikk hører du helst på om dagen?
Akkurat nå hører jeg mest på Kings of Leon, Hozier og Bon Iver. Og alltid Arctic Monkeys!