Session på Sørveiv – Producer management with Frank McDonough


Session på Sørveiv – Producer management with Frank McDonough

Det er begrenset plass på Session, derfor ber vi alle deltakere sende inn søknad om påmelding via dette skjemaet:

https://sorf.wufoo.eu/forms/q11ne0j318coevj/

I samarbeid med Sørveiv har Sørf og de regionale kompetansesentrene invitert Frank McDonough fra McDonough Management til å dele sine erfaringer fra å jobbe som manager for produsenter som Andrew Scheps, Joe Barresi, Paul David Hager og mange fler.

Sessions er en landsdekkende serie av kurs og workshops som gir deg inngående kunnskap om musikkbransjen. Sessions er et tilbud for deg som ønsker å lære fra de beste. Under hver Session vil nasjonale og internasjonale eksperter føre deg gjennom et faglig tilbud der man går i dybden innen et sentralt tema. Sessions er et tilbud til deg som ønsker å ta karrieren ett steg videre.

Session finner sted i utrolige Cederberg Studios i Kristiansand, torsdag 1. november fra kl 15:00 – 18:00

 

Les mer om Sørveiv her.