Hvordan skrive en god pitch?


Hvordan skrive en god pitch?
med Eirik Søreide og Thomas Ryjord

Tid: Mandag 10.september 17:30
Sted: Musikkbyen Trondheim, pir 2, 13A, kai 9, 7010 Trondheim
Påmelding her: https://goo.gl/forms/D1M2THOzGz2jdiP02

I løpet av den neste måneden har både Trondheim Calling og By:larm søknadsfrist for demoband som ønsker å spille til vinteren! Søknadene krever en pitch av bandet i tillegg til demo. Hvordan bør du legge opp søknaden for å skille deg ut i mengden? Hva er lurt å ta med, og hvilken informasjon er irrelevant for juryene som skal vurdere søknadene? Dette kan Tempo hjelpe deg med.

Velkommen til innføringskurs og veiledning av Eirik Søreide (Polar Artist) og Thomas Ryjord (Trondheim Calling). Dette kurset egner seg for alle i musikkbransjen, både musikere, arrangører, plateselskap, agenter og managere.

Eirik og Thomas er også trøndelagsrepresentantene i prosjektet Mentor. Mentor er en nasjonal mentorpool hvor du, som aktør i musikkfeltet, kan søke om veiledning. Les mer om Mentor på mentorveiledning.no..

Frister:
Trondheim Calling – 21.september
By:larm – 21.september

EIRIK SØREIDE
Eirik Søreide er daglig leder og eier av Polar Artist AS, som il.a noen få år har blitt ett av Norges ledende bookingbyrå, og det eneste i sitt slag/størrelse utenfor Oslo/Bergen. Polar Artist har 5 ansatte, og formidler nærmere 500 konserter i året. Byrået representerer totalt ca 50 artister, og som bookingagent representerer Eirik bl.a Sløtface, Highasakite, Team Me, Ida Jenshus, Erlend Ropstad, Elsa & Emilie og Frøkedal. Byråets artister har de seneste årene hentet hjem flere Spellemannpriser, vært blant de mest spilte på norsk radio, toppet VG-lista mange ganger, og turnert verden rundt på flere turneer.
Eirik var med og etablerte firmaet i 2007, og har gjennom hardt og grundig arbeid posisjonert firmaet tydelig i den norske konsertbransjen.

THOMAS RYJORD
Thomas Ryjord er festivalsjef for showcasefestivalen og musikkonferansen Trondheim Calling. Thomas har bachelor i medievitenskap fra NTNU, og har jobbet med musikk i over 15 år. Han har startet opp flere musikkselskap fra grunnen, blant annet plateselskapet Dead Letter Records(2002), artistbyrået Polar Artist (2007) og Trondheim Calling (2011). Thomas har jobbet som manager for band som Team Me , Einar Stray Orchestra og Blood Command, både i Norge og internasjonalt.