SØKNADSHJELP


Norsk Kulturråd har søknadsfrist 4.september for forskjellige støtteordninger som arrangørstøtte, musikere og musikkensembler. Fond for utøvende kunstnere har søknadsfrist 31.oktober til innspilling, prosjektstøtte og reisestøtte.

Tempo arrangerer derfor søknadskurs tirsdag 28.august for alle aktører innenfor musikkbransjen. Vi kan hjelpe deg med alt søknadsrelatert, fra budsjettering til prosjektbeskrivelser.
Det hjelper om du har med deg et førsteutkast av en søknad.

Kurset holdes av Are Bergerud (daglig leder i Tempo) og Oda Sofie Aaring (rådgiver i Tempo). De har begge lang erfaring innenfor søknadsskriving både for utøvende kunstnere og arrangører innenfor musikkfeltet. Hold deg oppdatert på kommende søknadsfrister innen kulturstøtte på tmpo.no.

Tid: Tirsdag 28.august
Sted: Pir 2, 13A, kai 9, 7010 Trondheim, 5.etasje
Pris: Gratis for Tempo sine medlemmer (det er gratis å melde seg inn i Tempo, skjema finner du på tmpo.no)

Påmelding: