Pseminar 2018

Etter 3 svært vellykkede år, fortsetter vi med bransjemøtet Pseminar! Tempo og Pstereofestivalen setter også i år opp en fagdag under Pstereo. I år skjer det Lørdag 18. August.

Pseminar er en viktig møteplass for hele musikk- og kulturfeltet i Midt-Norge. Gjennom diskusjon og eksklusive foredrag, Q&As og paneler skal vi sammen stå bedre rustet til å videreutvikle musikk- og arrangørfeltet i Midt-Norge.

I år som i fjor foregår det hele inne på festivalområdet mens festivalen rigges klar til festivalens siste etappe.

Program (blir oppdatert forløpende:
11:30 – Kaffe og registrering
12:00 – Forelesning med Putte Svendsson, fra blant annet Hulstfredsfestivalen i Sverige
13:00 – TBA
14:00 – Panel – Programmering og egenart

Påmeldinsskjema:
https://form.arkon.no/?id=4476&key=3ooaz3

Pris:
500,- Pseminar (ink lunsj)
1399,- Pseminar (ink lunsj) + lørdagspass
2449,- Pseminar (ink lunsj) + festivalpass
_____________________________________________________________
Om programmet:

Forelesning med Putte Svendsson:

Putte Svendsson kaller sin hyllede forelesning for Rumsren Rebell og i den beskriver han sin reise fra storkjeftede punkere til prisbelønte entreprenører. Forelesningen kretser rundt drivkraft, utvikling og nytekning.

Hulstfredsfestivalens 25-årige historie handler om både fremgang og motgang, det værste tilbakeslaget kom i juli 2010 da festivalen gikk konkurs. Men til og med i de vanskeligste situasjoner går det an å finne nye veier og skape nye muligheter.
Putte forteller om hvordan noen ungdommer realiserte sine drømmer og lyktes med å overvinne alle hindre. Det er en underholdende og tankevekkende historie.
I Putte Svendssons vokabular finnes det ingenting som heter at noe er umulig, for han har gang på gang lyktes med å gjennomføre det mulige.

Etter å ha opplevd Rumsren Rebell kommer du til å bli smittet av samme drivkraft og engasjement som Putte Svendsson har benyttet seg av i alle sine prosjekt. Da kommer til og med du å kjenne på at det umulige kanskje ikke er så umulig tross alt.

Panel – Programmering og egenart

Det dukker stadig opp nye festivaler, kulturarrangement og tilbud for musikk-konsummereren. Dette mangfoldet skaper naturlig nok økt konkurranse for landets arrangører og det blir stadig viktig å skille seg ut. Både arbeid med programmering og musikalsk profil, samt hvordan man skaper egenart i arrangementets utforming og profil blir derfor stadig viktigere. – Spørsmålet vi da må stille er hvordan arrangørene går frem for å løse denne utfordringen.

_____________________________________________________________
Har du spørsmål om Pseminar ta kontakt med:
Oda Sofie Aaring / oda@tmpo.no