Oda Sofie Aaring er ny rådgiver i Tempo


Oda Sofie Aaring startet i jobben som rådgiver i Tempo i februar 2018. Under kan du bli litt bedre kjent med henne gjennom et raskt intervju. Ta kontakt med Oda Sofie på oda@tmpo.no.

Hvem: Oda Sofie Aaring

Alder: 25 år

Utdannelse: Høgskolen på Lillehammer, Kulturprosjektledelse, bachelor

Kort om Oda Sofie

– Oda Sofie har erfaring fra flere festivaler i regionen; Pstereofestivalen, Olavsfestdagene og Steinkjerfestivalen. Hun sitter i styret til AKKS Trondheim og er tidligere styremedlem i Tempo. Ved siden av å jobbe i Tempo jobber Oda Sofie i Polar Artist og Trondheim Calling hvor hun er produsent og produksjonsansvarlig.

Er du klar for by:Larm?

– Ja! Jeg gleder meg til å se alle de kule bandene som jeg ikke fikk sett under Trondheim Calling. Det blir fint å dra på team building-tur med ny jobb, og bli bedre kjent med de andre kompetansesenterene! Gleder meg også til å være ute til 03:30, sånn luksus har vi ikke i Trondheim!

Hva ser du mest frem til å jobbe med i Tempo?

– Jeg gleder meg til å sette opp mange kule kurs, og det blir fint å kunne jobbe for å profesjonalisere bransjen enda mer. Det er artig å få lov til å veilede unge og engasjerte folk som ønsker å satse på musikk i regionen!

Hva tenker du om musikklivet i regionen?

– Jeg tenker at det er en ny oppblomstring av folk som ønsker å tilføre noe nytt, og det er utrolig spennende! Samtidig mener jeg at regionen har mye å gå på når det gjelder å bli et attraktivt sted for musikere og kulturarbeidere!

Hvilken musikk hører du helst på om dagen?

– Jeg hører mest på Anderson Paak akkurat nå, og gleder meg veldig til det nye Beach House albumet kommer. Ellers tror jeg at jeg elsker Kanye mer enn Kanye elsker seg selv!