Søknadshjelp


Onsdag 28. Februar har FFUK (Fond for utøvende kunstnere) søknadsfrist for prosjektstøtte, innspilling (fonogram) og reisestøtte. I tillegg har Norsk Kulturråd søknadsfrist for forskjellige støtteordninger som Arrangørstøtte, musikere og musikkensembler osv. Fredag 2.mars.

Tempo arrangerer derfor søknadskurs onsdag 21. Februar for alle aktører innenfor musikkbransjen. Vi kan hjelpe deg med alt søknadsrelatert, fra budsjettering til prosjektbeskrivelser.

Det hjelper om du har med deg et førsteutkast av en søknad.

Kurset holdes av Are Bergerud (daglig leder i Tempo) og Oda Sofie Aaring (rådgiver i Tempo). De har begge lang erfaring innenfor søknadsskriving både for utøvende kunstnere og arrangører innenfor musikkfeltet. 

Hold deg oppdatert på kommende søknadsfrister innen kulturstøtte på tmpo.no. Tid: Onsdag 21. Februar

Sted: Fjordgata 1, 2.etg (over 4sound)