Renate Eggan er ny prosjektansvarlig i Tempo


Renate Eggan startet i jobben som prosjektansvarlig i Tempo i januar 2018. Under kan du bli litt bedre kjent med henne gjennom et raskt intervju. Ta kontakt med Renate på renate@tmpo.no.

Hvem: Renate Eggan
Alder: 25 år
Utdannelse: Music Management, Høgskolen i Hedmark, Rena

Kort om Renate
Renate har bred og variert bakgrunn fra flere ulike stillinger og verv i Trondheim, blant annet festivaler som Juba Juba, Pstereo, Bakkefestivalen og Feminalen. Har tidligere vært styreleder i AKKS Trondheim, jobber på Byscenen og har vært en ressurs i Song:Expo de siste 6 årene.

Er du klar for Trondheim Calling?
JA! Byen blir fylt med liv, gode konsertopplevelser og bransjen samles. Det blir superfett!

Hva ser du mest frem til å jobbe med i Tempo?
Jeg ser frem til å ta del i utviklingen i Trøndelag, bidra og ikke minst lære masse nytt og spennende fra de rundt meg. I tillegg er Trondheim Song:Expo er et prosjekt som betyr veldig mye for meg. Et utrolig inspirerende prosjekt og miljø som jeg er glad for at jeg får være en del av.

Hva tenker du om musikklivet i regionen?
Det skjer utrolig mye spennende for tiden. Nye festivaler og start-ups dukker stadig opp og artister med unike og nye uttrykksformer stikker hodet ut fra studio. Nå gjelder det bare å sørge for at alle de dyktige folka blir her – innen alle felt av musikklivet.

Hvilken musikk høre du helst på om dagen?
Jeg får veldig ofte hekta på artister, og nå om dagen går Moses Sumney og Daniel Caesar på repeat. Ellers hører jeg helst på Bon Iver. Alltid.