Q&A med Anne Judith Stokke Wik


Tempo og Feminalen presenterer:
Q&A med Anne Judith Stokke Wik
Intervjuer: Aslaug Olette Klausen fra Ballade

Sted:
Trondheim Calling Community Space
Kjøpmannsgata 44, 7010 Trondheim
19:00
Gratis
_____________________________________________________________
Anne Judith Stokke Wik har gjennom Dsign Music vært involvert i 23 US Bilboard nr 1, over 25 millioner solgte plater som låtskriver, mer enn 200 utgivelser i hele verden, uendelige listinger internasjonalt på topp 1, topp 3, topp 5 og topp 10-lister. Nr 1 singel for Ricky Martin ”Vente Pa’Ca” har blitt streamet over 1 milliard ganger på Youtube, og mottok SESAC Latin Award 2017. Dsign Music er nå nominert til 2 Latin Grammys, Årets lat og Årets plate. Anne Judith har også blitt trukket frem av Music Norway som en av de viktigste kvinnelige låtskriverne i Norge.

____________________________________________________________
Aslaug Olette Klausen (41) er journalist i Ballade. I tillegg er hun engasjert som redaktør for Kritikkportalen.no og frilanser. Hun har tidligere skrevet mye for blant annet musikkmagasinet GAFFA, fagbladet Journalisten, Fri Tanke og nå nedlagte Spirit, samt en rekke andre medier. Klausen er utdannet journalist og medieviter.