fbpx

Vil du spille på Pstereo?


Pstereofestivalen leiter nå etter band til Urørtscenen!

Pstereofestivalen foregår på Marinen i Trondheim 18-20. august, og dersom dere blir plukket ut kan du og/eller ditt band få dele plakat med navn som Highasakite, The Lumineers, Deafhaven, Astrid S, Sondre Justad og Veronica Maggio.

Pstereo har siden oppstarten i 2007 vektlagt å presentere «up and coming» artister, og med en egen Urørt scene får vi vist frem hvor mye spennende det er som skjer i landet, sier bookingansvarlig for Pstereofestivalen, Kim Aasli.

– Alle artistene som blir plukket ut til å spille på Pstereo kvalitetssikres av en egen jury. 
Jeg er helt sikker på at det kommer inn mange gode kandidater, nivået de senere årene på de påmeldte artistene har vært meget høyt og flere av de som plukkes ut vil nok være artister vi kommer til å høre mer av i fremtiden, sier Aasli og fortsetter:

– Vi ønsker at 50% av bandene som velges ut til Urørtscenen skal ha lokal tilknytning, men understreker at påmeldingen er åpen for kandidater fra hele landet.

PÅMELDING HER!

Påmeldingsfristen er fredag 20. mai. Alle band må ha en artist/band-profil på Urørt, samt låter liggende. Jo nyere materialet er, jo bedre. 

pstereo_nettside