Gitarklinikk med EARL SLICK


I samarbeid med Gramart, Rock City, NISS, Trøndertun og Sund Folkehøgskole presenterer Tempo en gitarklinikk med EARL SLICK, som har jobbet med blant annet David Bowie, Jim Diamond, Robert Smith og John Lennon.
Earl Slick (US) er mest kjent for sitt samarbeid med David Bowie, Jim Diamond, Robert Smith. Han har også jobbet med artister som John Lennon og John Waite, samt gitt ut soloplater.
Slick ble engasjert av David Bowie for å erstatte Mick Ronson som sologitarist for Diamond Dogs-turneen i 1974. Slick spilte også sologitar på Bowie-albumene Young Americans (1975) og Station To Station (1976). Slick ble erstatta som sologitarist før Station To Station-turneen (1976).

Slick startet da å spille for Leo Sayer, Ian Hunter, John Lennon og Yoko Ono. Han starta også et soloband. Slick vendte tilbake til David Bowie i 1983, har vært svært sentral i Bowies karriere i etterkant og er fremtrendene tilstede på Bowies splitter nye album the next day.

Onsdag 8. mai: Oslo, NISS kl 17-19 – kun for NISS studenter og GRAMART medlemmer
Torsdag 9. mai: Melhus, Trøndertun kl 13-15
Torsdag 9. mai: Trondheim, kl 18-20 Tempo, Buranhus
Fredag 10. mai: Namsos, Rock City kl 18-20
Lørdag 11. Mai Namsos, Rock City kl 12-16 i samarbeid med Sund Folkehøgskole

Påmelding gramart@gramart.no