Påmelding til Zoom 2012 starter nå


Nå kan norske artister og band melde seg på til Zoom 2011. Påmeldingen gjøres på mail til arrangøren i den byen dere ønsker å delta i – se nederst for komplett oversikt.

Zoom har i en årrekke vært et viktig steg på veien mot suksess for en rekke store artister. Band som har lyst til å vise seg fram for et større publikum og være med i konkurransen om en Norges-turné, bør ikke la denne muligheten passere.

De lokale Zoom-arrangementene i landets største byer holdes i høst, med den store finalen i Oslo i november. Det er representanter i de ulike byene som avgjør hvem som får være med i de lokale rundene i de respektive byene. Lokale juryer plukker ut sine finalekandidater og 22. og 23. november vil en jury med representanter fra alle byene plukke ut årets Zoom-band. Her skal det kåres to vinnere, som legger ut på veien sammen i 2012. Zoom-turnéen vil inneholde spillejobber over store deler av landet.

Øyafestivalen driver konseptet Zoom. Øyafestivalen er en årlig festival i Oslo som siden starten har fokusert på å dyrke fram nye, norske talenter. Med konseptet Zoom finner vi lovende band og artister, som får vist seg fram for publikum over hele landet. Blant tidligere Zoom-vinnere finner man navn som: Ida Maria, Ricochets, Silver, Surferosa, The Jessica Fletchers, Norma Sass, Sigh & Explode, Gerilja, Helldorado, Heroes & Zeros, The Beautiful People (nå 120 Days) og Jack Dalton.

Zoom er støttet av Kulturdepartementet.
Påmelding sendes til zoom (at) tmpo.no med følgende info:
– Navn på Band/Artist
– Kontaktinformasjon (tlf + mail)
– Link til Urørt eller Myspace side
– Pressebilde

Trondheim, Byscenen: 7.-9. november, med lokal finale 12. November
Kontakt: Leiv Aspen
Epost: leiv@tmpo.no
Påmelding: zoom@tmpo.no