Demokonkurranse


Til alle som spiller musikk/kjenner noen som spiller og som ikke er «oppdaget» i stor stil ! (les har platekontrakt, management, masse spille jobber etc..)

Bigbang / Grandsport records inviterer på nytt til demo konkurranse for norske band/artister for oppvarming på Epic Scrap Metal Turneen vår 2011. Det vil plukkes 15 regionale vinnere og det bandet/artisten vi liker best vil få gratis innspilling av plate i Grandsport studios. Vinneren i 2009 var Kråkesølv. Konkurransen var knallhard, over 300 demoer ble sendt inn da.

Vi husker godt hvor tøft det var å få spillejobber og oppmerksomhet i starten av vår karriere og det tok 7 år før vi gikk i pluss. Vi føler oss veldig privilegerte som kan leve av å spille musikk og selge ut konserter over hele landet, og ønsker med demo konkurransen å gi noe igjen til vårt publikum og våre venner som veldig ofte spiller musikk selv.

De som ønsker å melde seg på kan registrere seg her: http://bigbang.0102.no

http://www.thebigbangweb.com/
www.myspace.com/smallbang