14053686_1277064945667180_3126844951951064476_o

Tempo Fagdag

Tempo arrangerer fagdag i Klubben på Studentersamfundet 18. november

Fra kl 11:00 den 18. november arrangerer Tempo fagdag. Det blir foredrag, kurs, workshop, og en spesielt aktuell paneldebatt om klubbscenen i Trondheim.

PROGRAM:

kl 10:45 – Registrering og kaffe

kl 11:00 – Aalberg Audio – Musikkutstyr fra Trondheim til Verden

Aalberg Audio utvikler trådløs styring for musikkutstyr. Firmaet holder til i Trondheim og har tatt sine produkter herfra og ut i verden. Vi vil få et innblikk i veien hit og i hva som skal til for å lykkes internasjonalt, og det vil være fokus på likheter med det å starte og drive et band.

kl 12:00– Panelebatt: Klubbscenen i Trondheim
m/ Eirik Havelin (Moderator), Ida Vie, Sarah Sortland, Thomas Ryjord, Bård Flikke, Andrew Anfinnsen.

kl 13:00 – Mingling

Artistkurs
Presenteres i samarbeid med GramArt:

kl 13:30 – Promo for artister
m/ Sarah Winona Sortland

Sarah Winona Sortland har bakgrunn som kulturjournalist i Adresseavisen og som booker og festivalsjef for festivalen Feminalen. Hun jobber til daglig i promo og management-selskapet Indianer AS i Oslo. Under foredraget Promo kommer hun for å fortelle om hvordan Indianer jobber med sine artister: Om strategier, planlegging og suksesshistorier. Hvem trenger promo, når trenger man det og hvordan jobber egentlig et promoselskap for å nå ut i mediejungelen og få frem mest mulig synlighet rundt en artist og produkt?

kl 14:30 – Riderworkshop for Artister
m/ Rune Søholt og Martin Adams Kvam

Det kreves planlegging før en går på scenen. Her er noe av det mest sentrale en teknisk rider. Hvilket teknisk behov har du for å kunne gjøre en best mulig konsert? Hva kan du kreve av arrangøren og hva er standard venue specs?

Workshopen ledes av tekniker Rune Søholt og Martin Adams Kvam som begge har lang erfaring som lydteknikere og teknisk ansvarlige på Studentersamfundet, gjennom flere oppdrag hos Trondheim Lyd og på de fleste av byens scener. Workshopen starter med en innføring i oppsettet av en teknisk rider og hvilke utfordringer som ligger i å følge den opp. Det blir også en gjennomgang av hvilke standarder som kan kreves av arrangører. Den andre delen av workshopen vil gå ut på å at Rune og Martin går rundt og hjelper deg med din tekniske rider [HUSK LAPTOP].

ridermal-workshop2016

ridermalskrellaversjon-workshop2016

Arrangørkurs
Presenteres i samarbeid med Norske Konsertarrangører:

kl 13:30 – Strategisk markedsføring for arrangører
m/ Magni Sørløkk

Magni Sørløkk har utdanning innen PR og kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI og jobber til daglig med artist- og eventpromo i ACT Entertainment. Hun har også erfaring med økonomistyring, søknadsskriving, rekruttering og personalhåndtering fra verv i Det Norske Studentersamfund, Chateau Neuf AS, Kulturstyret ved SiOA og Konsertforeningen Betong. Magni har lang erfaring fra og kjennskap til festival- og musikkbransjen siden 2004.

kl 14:30 – Konsertproduksjon
m/ Oda Sofie Aaring & Thomas Denstad

Thomas Denstad har jobbet som lydtekniker i over 20 år. De siste 10 årene har han jobbet som Stage Manager, Tour Manager og Production Manager for band og festivaler. Fra 2010 har han vært ansatt som Teknisk Ansvarlig på Byscenen. Han har erfaring fra «alle sider av bordet»  med booking og gjennomføring av arrangement og konserter.

Oda Sofie Aaring har jobbet med konsertproduksjon både på artistsiden og arrangørsiden. Hun er til daglig produsent for Polar Artist hvor hun jobber med artister som Highasakite, Ida Jenshus, Bendik og Johndoe og artistansvarlig for Trondheim Calling. Hvor hun til sammen har jobbet med over 400 konserter. I tillegg har hun jobbet for Steinkjerfestivalen, Pstereo, Olavsfestdagene og Steinkjerfestivalen Klubb.

Sted: Studentersamfundet i Trondhjem.

Tid: 10:45-15:30

Påmelding:

Fill out my online form.