cover_optimal

Selvangivelseskurs med Optimal Regnskap

Selvangivelseskurs
med Optimal Regnskap

Tradisjonen tro har vi selvangivelseskurs for  alle våre medlemmer.
Dette kurset er et ekstremt nyttig kurs for alle som driver en form for næring innen musikkbransjen. Kurset holdes av Marith Størseth og Ørnulf Lindset fra Optimal Regnskap AS.

Tid: Onsdag 25.mai kl. 17:00
Sted: Fjordgata 1, 2.etg

Påmelding her:

Fill out my online form.

 

Optimal Regnskap
Optimal Regnskap er et Autorisert Regnskapsførerselskap med 9 ansatte, hvorav 5 er Autoriserte Regnskapsførere. Selskapet ble stiftet i 2004. Selskapet er litt mer enn gjennomsnittlig teknologisk interessert og orientert i forhold til bransjen og har helt gått over til elektroniske bilag og dokumenter for alle sine kunder. Optimal jobber også mye opp mot kultur- og særlig musikkfeltet og jobber med blant annet Polar Artist AS og Trondheim Calling.

Optimal_regnskap_logo_enkel

Marith Størseth er Autorisert Regnskapsfører med 30 års erfaring fra regnskapsbyrå, og er Daglig Leder i Optimal Regnskap AS. Er utdannet regnskapsfører etter gamle regler for høyskoleutdanning og krav til autorisasjon som regnskapsfører. Marith bistår kunder med alle faser i regnskapsføring og rapportering, fra regnskapsføring til årsregnskap og ligningspapirer. Ut over regnskapsføring utfører hun oppdrag innenfor styrerådgivning/styresekretær, stiftelse av selskap, selskapsomdannelse, kapitalforhøyelser, fusjon, ol.

Ørnulf Lindset er Autorisert Regnskapsfører med 16 års erfaring fra regnskapsbyrå i tillegg til jobber i økonomiavdelinger i større bedrifter. Er utdannet revisor, og har en Bachelor i Informatikk med fokus på informasjonsbehandling. Ørnulf bistår kunder med alle faser i regnskapsføring og rapportering, fra regnskapsføring til årsregnskap og ligningspapirer. Ut over ren regnskapsføring utfører han oppdrag innenfor områdene styrearbeid, stiftelse av selskap, selskapsomdannelse, kapitalforhøyelser, fusjon, ol.

Ørnulf bistår også innen IKT-området, og kan utføre oppdrag med alt fra vurdering av programvare-/IKT-løsninger til regneark med mer avansert logikk og funksjonalitet, både med hensyn til formler eller VBA-kode, samt spesialprogrammer programmert i VB.