Prosjekter

Trondheim Song:Expo

Trondheim Song:Expo er en av verdens største låtskriversamlinger. Etter å ha vært en del av teamet bak campen i 4 år tok Tempo over prosjektledelsen i 2015. Campen er stadig i utvikling og flere og flere låtskrivere fra hele regionen, landet og planeten viser stadig intersesse for prosjektet.

Tempo Fagdag

Tempo Fagdag er en årlig samling for regionens musikkmiljø og -bransje med et program bestående av kurs, debatter og Q&A’s. Fagdagen ble første gang arrangert på Rockheim i 2015.
Fagdag

Eksportskolen

Eksportskolen er et tilbud til talent med store ambisjoner i musikkbransjen – en trinnvis modell for å bygge kompetanse og karriere. Med dette prosjektet ønsker vi å bygge sterkere aktører innen musikknæringen i hver enkelt region og nasjonalt. Eksportskolen muliggjør et helhetlig opplegg over hele landet som fokuserer på kreativitet, differensiering og kvalitet – i alle ledd fra rekruttering av talent til profesjonelle aktører.Eksportskolen er et tiltak fra Music Norway og de regionale kompetansesentrene for musikk.
Eksportskolen

Tempoguiden

I 2010 ga vi for første gang ut Tempoguiden i fysisk format. Den ble raskt en hit, og det var mange som satte stor pris på en omfattende bransjeguide til musikkmiljøet i regionen. For å kunne holde den bedre oppdatert og gjøre den mer tilgjengelig, bestemte vi oss for å gjøre den tilgjengelig på nett. Er ikke det fint vel?
Tempoguiden

Jazz Summit 2016

Jazz Summit 2016 arrangers i kontekst av Trondheim Jazzfest og er et konferanseprogram bestående av både av lokale, nasjonale og internasjonale navn.
Jazz

Scenesnakk

Scenesnakk er en sammenslutning av konsertscenene i Trondheim, hvor Tempo gikk inn i 2012 prosjektleder. Scenesnakk skal bli en motor i utviklingen av konsertbyen Trondheim på tvers av genre og profil. I 2013 startet vi med arrangementer og møter der vi diskuterte felles utfordringer og mål.
Scenesnakk

 

Tidligere prosjekter:

Trondheim Calling

Hva med en bransjefestival med konferanseprogram og gode eksponeringsmuligheter for våre lokale band? Vi er med! Trondheim Calling er idag en realitet og betyr veldig mye for utviklingen av musikkbransjen i byen, og det er vi veldig glade for å være en del av!
Trondheim Calling

Øvingsrom.no

En periode fikk vi veldig mange henvendelser fra medlemmer som etterlyste øvingsrom. Vi fant ut at det var like enkelt å lage en nettside, og fikk med oss BandOrg og resten av kompetansesenterene i Norge på det. Resultatet er øvingsrom.no, som er en nasjonal oversikt over øvingsrom. Så enkelt!
Øvingsrom.no

TempoCamp

Pstereo er en av Midt-Norges største og fineste festivaler og foregår på Marinen, to dager i august.  De får veldig mye skryt for bookingene sine, som holder høy internasjonal kvalitet. Men de er minst like opptatt av lokalt talent, og har derfor latt oss i Tempo programmere en helt egen scene der, år etter år. Der får vi vise frem noe av det beste regionen har å by på, for et musikkelskende publikum og en imponert musikkbransje. Les mer om hvem som har spilt der her!