Prosjekter

Trondheim Song:Expo er en av verdens største låtskriversamlinger. Etter å ha vært en del av teamet bak campen i 4 år tok Tempo over prosjektledelsen i 2015. Campen er stadig i utvikling og flere og flere låtskrivere fra hele regionen, landet og planeten viser stadig intersesse for prosjektet.

Tempo Fagdag er en årlig samling for regionens musikkmiljø og -bransje med et program bestående av kurs, debatter og Q&A’s. Fagdagen ble første gang arrangert på Rockheim i 2015.

[item_box][item_content title=»Eksportskolen»]
Eksportskolen er et tilbud til talent med store ambisjoner i musikkbransjen – en trinnvis modell for å bygge kompetanse og karriere. Med dette prosjektet ønsker vi å bygge sterkere aktører innen musikknæringen i hver enkelt region og nasjonalt. Eksportskolen muliggjør et helhetlig opplegg over hele landet som fokuserer på kreativitet, differensiering og kvalitet – i alle ledd fra rekruttering av talent til profesjonelle aktører.Eksportskolen er et tiltak fra Music Norway og de regionale kompetansesentrene for musikk.
[/item_content][item_images slider=»false» image=»http://localhost:8888/wordpress/wp-content/uploads/2016/02/eksportskolen_600.jpg» alt=»Eksportskolen»][/item_images][/item_box]

[item_box][item_content title=»Tempoguiden»]
I 2010 ga vi for første gang ut Tempoguiden i fysisk format. Den ble raskt en hit, og det var mange som satte stor pris på en omfattende bransjeguide til musikkmiljøet i regionen. For å kunne holde den bedre oppdatert og gjøre den mer tilgjengelig, bestemte vi oss for å gjøre den tilgjengelig på nett. Er ikke det fint vel?
[/item_content][item_images slider=»false» image=»http://localhost:8888/wordpress/wp-content/uploads/2013/11/guiden.jpg» alt=»Tempoguiden»][/item_images][/item_box]

[item_box][item_content title=»Jazz Summit 2016″]
Jazz Summit 2016 arrangers i kontekst av Trondheim Jazzfest og er et konferanseprogram bestående av både av lokale, nasjonale og internasjonale navn.
[/item_content][item_images slider=»false» image=»http://localhost:8888/wordpress/wp-content/uploads/2016/04/Jazz-Summit.jpg» alt=»Jazz»][/item_images][/item_box]

[item_box][item_content title=»Scenesnakk»]
Scenesnakk er en sammenslutning av konsertscenene i Trondheim, hvor Tempo gikk inn i 2012 prosjektleder. Scenesnakk skal bli en motor i utviklingen av konsertbyen Trondheim på tvers av genre og profil. I 2013 startet vi med arrangementer og møter der vi diskuterte felles utfordringer og mål.
[/item_content][item_images slider=»false» image=»http://localhost:8888/wordpress/wp-content/uploads/2013/11/scenesnakk.jpg» alt=»Scenesnakk»][/item_images][/item_box]

 

Tidligere prosjekter:

[item_box][item_content title=»Trondheim Calling»]
Hva med en bransjefestival med konferanseprogram og gode eksponeringsmuligheter for våre lokale band? Vi er med! Trondheim Calling er idag en realitet og betyr veldig mye for utviklingen av musikkbransjen i byen, og det er vi veldig glade for å være en del av!
[/item_content][item_images slider=»false» image=»http://localhost:8888/wordpress/wp-content/uploads/2013/11/tc.jpg» alt=»Trondheim Calling»][/item_images][/item_box]

[item_box][item_content title=»Øvingsrom.no»]
En periode fikk vi veldig mange henvendelser fra medlemmer som etterlyste øvingsrom. Vi fant ut at det var like enkelt å lage en nettside, og fikk med oss BandOrg og resten av kompetansesenterene i Norge på det. Resultatet er øvingsrom.no, som er en nasjonal oversikt over øvingsrom. Så enkelt!
[/item_content][item_images slider=»false» image=»http://localhost:8888/wordpress/wp-content/uploads/2013/11/ovingsrom.jpg» alt=»Øvingsrom.no»][/item_images][/item_box]

[item_box][item_content title=»TempoCamp»]
Pstereo er en av Midt-Norges største og fineste festivaler og foregår på Marinen, to dager i august.  De får veldig mye skryt for bookingene sine, som holder høy internasjonal kvalitet. Men de er minst like opptatt av lokalt talent, og har derfor latt oss i Tempo programmere en helt egen scene der, år etter år. Der får vi vise frem noe av det beste regionen har å by på, for et musikkelskende publikum og en imponert musikkbransje. Les mer om hvem som har spilt der her!
[/item_content][/item_box]